Tuincenter Lissens breidt uit… en gaat voor nog meer groen!

01/03/2022

UItbreiding

In 2021 gingen de werkzaamheden van start: na de afbraakwerken achteraan de winkel (ter hoogte van het Eeksken) kwam er ruimte vrij om de buitenplantenafdeling in oppervlakte uit te breiden. En dat deden we op een duurzame manier, met waterdoorlatende tegels. Deze zorgen ervoor dat regenwater rechtstreeks kan indringen in de bodem. 

heraanleg

Ook de bestaande buitenafdeling werd grondig onder handen genomen en opgeknapt. Vervolgens konden we werken aan de inrichting van de volledige buitenplantenafdeling, en aan de uitbreiding van ons assortiment. Zo hebben we nu meer specialiteiten, kleinfruit en heesters bovenop ons aanbod vaste planten, eenjarigen, terrasplanten, bodembedekkers, siergrassen, bomen en hagen. 

Lente opendeur

Op zaterdag 26 en zondag 27 maart wordt onze vernieuwde buitenafdeling voor het eerst geopend en rollen we de rode loper uit voor onze klanten. Tijdens dit feestweekend willen we onze klanten inspireren: er zullen korte inspiratiemomenten plaatsvinden doorheen onze winkel, over onderwerpen als (moes)tuinieren, lentedecoratie en lentebloemen & -planten. Zo zetten we samen de lente in met verse voorjaarsideeën.