Herfst Opendeur

02/09/2022

Deze herfst willen we jullie extra in de watten leggen! Daarom organiseren we op zaterdag 1 en zondag 2 oktober onze Herfst opendeur, met korting en een cadeau'tje op vertoon van je Lissens kaart.

Registreer je nu alvast voor je eigen Lissens kaart!

actievoorwaarden

  • Deze actie loopt op 1 & 2 oktober 2022 in Tuincenter Lissens, Steenweg op Lebbeke 14, 1745 Opwijk. 
  • De voordelen (korting, cadeau) worden enkel verkregen op vertoon van je Lissens kaart. Indien je nog geen Lissens kaart hebt, kan je je op voorhand online registreren, of in de winkel een kaart laten aanmaken. Om wachtrijen aan de kassa te vermijden, vragen wij om zoveel mogelijk op voorhand te registreren. 
  • Indien aan bovenstaande voorwaarden voldaan wordt, krijgt de klant 10% korting op alle buitenplanten (buitenplanten zoals gecategoriseerd in onze kassa) die worden aangekocht. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Zolang de voorraad strekt. Kan niet ingewisseld worden voor contant geld. 
  • Indien aan bovenstaande voorwaarden voldaan wordt, krijgt de klant een gratis cadeau bij zijn aankoop, aan de kassa. Wat dit gratis cadeau is, wordt bepaald door Tuincenter Lissens. Zolang de voorraad strekt. 
  • Tuincenter Lissens behoudt zich het recht voor om wijzigingen in deze algemene actievoorwaarden aan te brengen.