Weg met vliegen

Hou je huis vliegen- en insectenvrij met deze milieuvriendelijke, chemicaliën-vrije producten: 

vleesetende planten

Vleesetende planten zoals de trompetbekerplant of venusvliegenval zijn groen, grillig en volstrekt ongevaarlijk ... tenzij je een spinnetje of een insect bent. Met hun opvallende kleuren en bizarre vormen zijn ze bovendien een echte eyecatcher in huis.

vliegenverjager

Twee vliegen in één klap met deze unieke glazen vliegenverjager. Deze anti-vlieg bol is niet alleen erg effectief, maar heeft ook een mooi en ambachtelijk design. De met water te vullen bol schrikt vliegen af door de vergrotende werking van water en glas in combinatie met kleur en beweging. Kortom een duurzaam bestrijdingsmiddel zonder giftige stoffen én een echte sfeermaker in iedere tuin. De vliegenverjager is bedacht in Latijns Amerika en wordt al jaren effectief gebruikt in voedselkraampjes.

Fruitvliegenval

Dat fruitvliegen vervelend kunnen zijn, weet iedereen. Vooral in de zomer komen deze vliegende insecten af op fruit in de keuken of kelder. Deze glazen fruitvliegenval biedt een niet-giftige én decoratieve oplossing om deze te bestrijden. Plaats de transparante appel in de buurt van je fruitschaal en doe een mengsel van verschillende vloeistoffen (water, azijn en een paar druppels afwasmiddel) in de val. De vliegen zullen door een van de vier kleine gaten aan de bovenkant proberen om bij het mengsel te komen. Eenmaal binnen in het glas kunnen ze er niet meer uitkomen.

Tagline

vliegenmepper bloem

Een vliegenmepper is een gebruiksvoorwerp waar geen huishouden zonder kan, en met deze haal je een vrolijk exemplaar in huis. Dankzij de lange steel en het flexibele blad is deze vliegenmepper makkelijk te hanteren. 

foetsie elektrische vliegenmepper

Met deze elektrische vliegenmepper dood je vliegende insecten door elektrocutie bij aanraking. De vliegen, muggen, wespen... sterven snel, en zonder dat je ze moet platslagen, waardoor je geen vervelende plekken maakt. Werkt op batterijen.